Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

 

Täältä pääset luomaan hahmon tai klaanin!

Lue sitä ennen säännöt tarkasti...

 

Säännöt

 

1. Älä käytä  kirosanoja tarinoissasi. Kissat eivät tunne niitä. Soturikissat käyttävät omia rumempia sanojaan, kuten ketunläjät tai hiirenpapanat.

 

2. Hahmon nimi voi olla sama kuin jollain toisen klaanin kissalla, mutta mielellään ei mitään viittä Kuusenmarjahahtuvaa, joten tarkistathan, ettet ole tekemässä nimeä, joka on jo monella hahmolla. Nimen alku- tai loppuosan kanssa ei tarvitse olla yhtä tarkka. Älä myöskään anna hahmollesi nimeä, joka on toisella saman klaanin kissalla.

 

3. Tarinoissa ei sallita K18 materiaalia. Älä kirjoita aivan liian raakoja tarinoita, huomioi nuoremmat roolijat!

 

4. Ylläpitäjien klaaneihin voit tehdä hakemuksen kysymättä lupaa, mutta jos haluat luoda hahmon muiden ropettajien klaaneihin, sinun pitää kysyä kyseisen klaanin omistajalta lupa. (Tämä koskee tietenkin vain klaaneja, joiden tiedoissa lukee, että hakemukseen pitää kysyä lupa.)

 

5. Saat luoda oman klaanisi vasta hankittuasi 800 kp:ta, joten TÄSTÄ KLAANIN HAKEMUKSEEN on tarkoitettu niille, jotka ovat keränneet tarvittavat kirjoituspisteet.

 

6. Pyri kirjoittamaan tarinoita aktiivisesti (vähintään kerran kahdessa kuukaudessa). Jos sinulla on neljä tai enemmän hahmoja, voit laittaa niistä kolme kerralla tauolle, jos koet roolimisen monella hahmolla haastavaksi. Jos lähdet lomalle, voit laittaa kaikki hahmot kerralla tauolle.

 

7. Kissan värin tulee olla realistinen. Silmien väri saa olla oranssi, vihreä, keltainen, pähkinänruskea tai sininen, mutta siniset silmät ovat harvinaiset. Albiinolla kissalla saa olla punaiset silmät. Violetteja silmiä ei hyäksytä. Kissasi silmien sävyssä saa olla violettia.

 

8. Kissat eivät osaa itkeä, joten ei mitään tällaista:

Kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin.

 

9. Liittymään pääset klikkaamalla tämän lauseen pistettä. Lue kuitenkin loputkin säännöt läpi. Aloita pennusta tai oppilaasta. Mitään valmiita sotureita ei hyväksytä, ellei kyseessä satu olemaan haltuunottohakemus. Parantajaoppilaan saat tehdä vain jos klaanissa on paikka vapaana. 

 

10. Sivulla ei ole varsinaista ikärajaa, mutta olisi suositeltavaa, että tietäisit soturikissat ennestään. Elikkä jos Soturikissat on sinulle liian raaka sarja, niin ei kannata liittyä.  Liittyminen siis omalla vastuulla.

 

11. Älä tee hahmostasi ylivoimaista, joka osaa kaiken ja voittaa aina taisteluissa, mutta älä tee myöskään hahmoa, joka on luonnottoman kiltti tai hullu ja tunteeton tappaja, sillä yksipuolisilla hahmoilla ei ole kiinnostavaa/omaperäistä luonnetta.

 

12. Voit myös haltuunottaa Ylläpitäjän klaanista valmiin NPC-hahmon (hahmon, jolla kukaan ei kirjoita tarinoita) ja tehdä tehdä sille hakemuksen.

Haltuunottamisen ehdot:

Älä  haltuunota liittyneiden hahmojen  perheenjäseniä kysymättä heiltä lupaa.

Saat muuttaa silmien väriä vapaasti, mutta turkin väriin saat tehdä vain pieniä muutoksia, kuten lisätä pieniä kuvioita. Pieniä tarkoittaa esim. valkoista vatsapuolta, rintaa tai kunoa, pientä läikkää otsassa jne. Täplikästä kissaa ei voi muuttaa raidalliseksi, eikä mitään muutakaan niin suurta.

Luonteen saat keksiä kokonaan itse, mutta klaanilistoissa näkyvät vanhemmat ja sisarukset eivät saa muuttua.

Älä muuta myöskään muuta sukupuolitietoja, nimeä tai kumppania (jos hahmolla on kumppani).

 

Päällikköä, parantajaa tai kuningatarta ei saa haltuunottaa.

 

Haltuunotto ei ole sama asia kuin adoptio. Haltuunotamiselle ei ole omaa osiota. Voit tehdä haltuunotto-hakemuksen samasta paikasta, jonne liitytään.

 

13. Kolmen hahmon hakemuksen jälkeen sinun pitää kysyä ylläpitäjältä lupa, jos haluat tehdä lisää hahmoja.

 

14. Olisi hyvä, että sinulla olisi ennestäänkin tietämystä soturikissoista ja tarinaroolipeleistä, mutta aloittelijatkin hyväksytään.

 

15. Älä tee hahmoa, joka on täydellinen kopio oikeasta sarjan kissasta. Et voi siis tehdä mitään ruskearaidallista Tiikerikynttä, joka on kunnianhimoinen ja pettää klaaninsa. Omaperäiset hahmot ovat paljon kiinnostavampia. Voit tehdä kyllä ruskearaidallisen Tiikerikynnen, jolla on ihan eri luonne, jos et kuitenkaan tarkoituksella ole kopioinut nimeä, vaan keksinyt samanlaisen vahingossa. (Klaanilistoja kaikista kirjoista ei tietenkään tarvitse käydä läpi.)

 

16. Älä kirjoita, ennen kuin hakemuksesi on hyväksytty!

 

TÄSTÄ KLAANIN HAKEMUKSEEN

 

Jos luit ohjeet kiireen kanssa, et välttämättä löytänyt liittymispainiketta. Jos päädyit tänne, eikä liittyminen ole selvillä, niin lukaiseppa säännöt uudelleen, kiitos! :)

 

©2019 Tähtipuro - suntuubi.com