Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

~Kp~   ~Kuukalenteri~  ~Ylläpitäjät~  ~Copyt~

Info

 

Tähtipuron idea on, että voit liittyä muiden klaaneihin ja tehdä oman klaanisi hankittuasi 500 kp:ta.. Voit myös ottaa haltuusi jonkun valmiin NPC hahmon ylläpitäjän klaanista (tai muiden ropettajien klaaneista luvan kanssa) ja tehdä sille oman hakemuksen. Jos olet hiukan epävarma Kp asiasta, et tiedä mikä on Kuukalenteri, haluat saada tietoa sivuston ylläpitäjistä tai tekijän oikeuksista, klikkaa ylhäällä olevia linkkejä. Joitain tietoja on kopioitu Kuiskausten luola roolipelistä luvan kanssa. (Infosta huolimatta olisi hyvä jos tietäisit roolipeleistä ennestäänkin. Soturikissoista löydät tarvittavat tiedot Soturikissat Wikistä ja Uudesta Nelipuusta.)

 

 

Mikä "tarinarope"?

 

Tarinarope tarkoittaa nettisivua, jossa pelataan kirjoittamalla tarinoita.  Rope on lyhenne roolipelistä.

(Ja tarina on lyhenne tarinasta. :D)

 

Tietoa Ropesta

 

Rope perustuu Erin Hunterin soturikissat-sarjaan, mutta sillä on oma kartta ja klaanit eivät ole samat kuin sarjassa. "Tähtipuro" nimi tulee Tähtiklaanin tapaamispaikasta, Tähtipurosta. Ropessa vuoden ajat ovat menossa samaan tahtiin kuin oikeastikkin. Voit edetä tasoissa kirjoittamalla tarinoita ja ansaitsemalla niistä kp:ta. Voit luoda valmiiseen klaaniin hahmon tai perustaa klaanin hankittuasi 500 kp:ta. Jos sinulla on kysyttävää ropesta, kysy yhteydessä.

 

Soturikissojen vuoden ajat

 

Lehtikato = Talvi

 

Hiirenkorvan aika = Kevät

 

Viherlehti = Kesä

 

Lehtisade = Syksy

 

Mini info soturikissat sarjasta

 

Soturikissat- on Erin Hunterin sarja, joka kertoo   villikissaklaaneista. Klaanit eivät aina elä niin sopuisasti, ja joskus niiden välille syntyy taisteluita. Klaanit elävät reviireillä, ja joskus syntyykin pientä rajakahnausta. Jokaisen klaanin reviirillä on myös leiri. Leiri on reviirin ydin. Siellä ovat soturien pesä, oppilaiden pesä, klaanien vanhimpien pesä, parantajan pesä, pentutarha ja päällikön pesä. Kissoilla klaaneissa on asemat. Pentu on alle kuuden kuun ikäinen pentu. Jos emo päättää nimetä pentunsa Mustikaksi, pennun nimi on Mustikkapentu. Oppilas on on yli kuuden kuun ikäinen soturiharjoittelija. Oppilaan nimenpääte on tassu. Kun Mustikkapennusta tulee oppilas, hänen nimekseen tulee Mustikkatassu. Jokaisella oppilaalla on mestari, eli kissa, joka opettaa häntä saalistamaan, kunnioittamaan soturilakia ja taistelemaan. Kun oppilas on kahdentoista kuun ikäinen, hänelle pidetään arviointi. Jos oppilas läpäisee arvioinnin (niin kuin kyllä yleensä käy) hänestä tulee soturi. Uuden soturin pitää valvoa hänen ensimmäinen yönsä soturina. Varapäällikkö on seuraava päällikkö, joka nousee valtaan edellisen päällikön kuoltua. Varapäällikkö myös kokoaa partiot. Päällikkö valitsee luottettavan ja hyvän soturin varapäälliköksi. (Yleensä...) Päällikkö johtaa klaania ja päättää sen asioista.

(Tietoa on tulossa lisää. Hyvä tiedon lähde on myös Soturikissat Wiki ja Uusi Nelipuu.)

 

 

©2017 Tähtipuro - suntuubi.com