Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Taisteluliikkeet

 

Taisteluliikkeitä, joita voit käyttää tarinoissasi. Hyödyllisiä taistelutilanteissa.

 

Etukäpäläisku: Suora hyökkäys, jossa kissa iskee etutassullaan lujasti ylhäältä alas vastustajan päähän kynnet sisällä.

Etukäpäläraapaisu: Suora hyökkäys, jossa kissa sivaltaa etutassullaan ylhäältä alas pitkin vastustajan naamaa tai vartaloa. Liike suoritetaan kynnet esillä.

Hammasote: Kissa tähtää vastustajansa jalkoihin, häntään, niskanahkaan tai korviin iskien hampaansa syvään ja pitäen kiinni.

Kuolleeksi tekeytyminen: Toimiva tekniikka, jos on joutunut maata vasten. Kissa lakkaa rimpuilemasta ja valahtaa veltoksi. Kun vastustaja hellittää otettaan luullessaan voittaneensa, kissa ponkaisee räjähtävästi ylös. Tämä liike heittää vastustajan kissan kimpusta, jolloin se pääsee hyökkäysasemiin.

Loikkaa ja roiku: Erinomainen pienelle kissalle, jolla on vastassaan isokokoinen vastustaja. Kissa ponkaisee vastustajan selkään ja tarttuu kiinni kynnet esillä, jolloin se on vastustajansa käpälien ulottumattomissa. Hyvä liike joukolle oppilaita, jolla on vaarallinen soturi vastassaan. Vastaliikkeenä uhri voi käyttää liikettä 'kaadu ja kierähdä', jolloin kissan täytyy hypätä pois, jos se ei halua rusentua vihollisen alle.

Niskanahkaravistus: Kissa tarttuu tukevalla hammasotteella vastustajan niskanahkaan; ravistaa sitten rajusti, kunnes toinen on liian typetynyt iskeäkseen takaisin.

Paritaistelu: Yhdessä kouluttautuneet ja yhdessä taistelleet soturit usein vaistomaisesti päätyvät puolustamaan pareittain, niin, että kukin suojaa toisen selustaa samalla kun torjuu vastustajaa kummaltakin sivulta. Yhdessä huitovat, kynsivät ja loikkivat taisteluparit voivat olla hyökkääjille kohtalokas pyörremyrsky.

Takapotku: Räjähtävä yllätysliike takana olevalle vastustajalle. Kissa arvioi vastustajan etäisyyden itsestään; siirtää sitten painoaan etutassuilleen ja potkaisee takajaloillaan.

Tappopuraisu: Kuolinisku niskaan. Nopea ja äänetön ja joskus kunniattomana pidetty. Käytetään ainoastaan kun muuta ei ole tehtävissä.

Vatsanraapaisu: Taistelun keskeyttävä liike. Kissa sivaltaa ulos työnnetyin kynsin vastustajansa vatsan pehmeää osaa. Liikettä kannattaa käyttää tilanteissa, joissa kissa on painettu maata vasten.

Ylälukko: Viimeinen muserrusliike jo heikentynyttä vastustajaa vastaan. Kissa nousee takajaloilleen ja pudottautuu koko painollaan vastustajan päälle.

 

 

©2019 Tähtipuro - suntuubi.com