Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Etusivu

 

Tervetuloa Tähtipuroon!

 

Tähtipuro on Erin Hunterin soturikissat-sarjaan perustuva tarinaroolipeli, joka on perustettu vuonna 2017.

 

Olet tervetullut liittymään joihinkin muiden perustamista klaaneista ja perustamaan oman klaanisi!

 

Sivujen ylläpitäjänä toimii Sadetassu, mutta Liljatassu tekee yleensä sivuston ulkoasut ja auttaa joissain asioissa suntuubin käyttöön liittyen.

 

 

Tarvittavat tiedot sivustoon ja soturikissoihin liittyen löytyvät infosta.

Ilmoitukset ja kysymykset yhteyteen.

Chattiin saat laittaa mitä mielit, kunhan muistat soveliaan kielenkäytön.

Klaaneista ja liittyneistä näet toisten roolipeliä pelaavien klaanit ja hahmot.

"Liity" ja "Tarinat" ovat selkeästi liittymistä ja kirjoittamista varten.

 Tähtiluolasta löydät uutisia, ekstraa ja tarkempaa tietoa päivityksistä. 

 

 

Päivittelen sivuja kohtuun usein, yleensä muutaman kerran viikossa. Minut tavoittaa sekä chatin, että yhteyden kautta.

~Sadetassu

 

 

 

Toivotan sinut tervetulleeksi sivuilleni, mutta muistathan nämä perussäännöt:

 

-Älä hauku tai kiusaa muita

-Älä kiroile tai käytä rumia sanoja

-Sivuilla ei sallita minkäänlaista K18 materiaalia

 

-Kiitos :)

 

                                                                                        

Matka Tähtipurolle on virallinen aloitus/tutustumistarina Tähtipuro ropelle. Tarina kertoo ajasta ennen kuin Vuokkoklaani oli perustettu. Lisää klaanien historiasta löydät infosta ja klaaneista ja liittyneistä (miten klaanit perustettiin, ketkä ovat klaanien historian merkittävimmät henkilöt yms.)

 

 

Matka Tähtipurolle

Hopeatähti johtaa joukkoa kohti klaanien uutta asuinpaikkaa. Katselet vierestä, kun klaanit taivaltavat yhdessä ja rohkeasti kohti parempaa elämää. Heidän silmänsä ovat täynnä toivoa. Sinä itse olet pelkkä kulkukissa, jonka emo kertoi klaaneista paljon. Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani ovat jääneet taakse jo aikoja sitten ja uudet klaanit taivaltavat esi-isiensä lailla. Tiedät, että päälliköillä on vain yksi henki, koska he eivät ole tavanneet tähtiklaania. Olet seurannut klaanien elämää sivusta. Kerrotaan, että klaanit saivat kuitenkin alkunsa tähtiklaanin johdosta, mutta uskotko sinä todella tähtiklaaniin? Olet epävarma asiasta. Päätös on sinun. Uskotaan että kuolleet kissat auttavat vanhoja klaanitovereitaan tähtiklaanilaisina, mutta et ymmärrä, miten kuolleet kissat voisivat auttaa. Päälliköt saavat tähtiklaanilta yhdeksän henkeä, mutta koska näiden klaanien päälliköt eivät ole koskaan tavanneet Tähtiklaania, heillä on vain yksi henki. Klaaneja on kolme. Sadeklaani, Pilviklaani ja Sumuklaani. 

"Kyyhkylento! Tuolla on joku!" valkoinen kolli huutaa ja kaksi kissaa kääntyy sinua kohti. Juokset pensaikkoon ja jäät katsomaan taivaltavia klaaneja sivusta. Kuljet varoen ja hiljaa kohti klaaneja. Kukaan ei saa huomata sinua. Selkä kyyryssä hiivit tuulen alapuolella. Onneksi tuuli puhaltaa sinun suuntaasi. Kylmä viima pörröttää turkkiasi. Vähitellen nälkä alkaa kalvaa vatsaasi. Aiot jo kääntyä, mutta se olisi luovuttamista, ja sinähän et ole luovuttaja. Välillä Lehdet humisevat puissa. Kylmä tuuli saa sinut painautumaan matalaksi. Käpäläsi kihisevät jännityksestä kun seuraat klaaneja salaa ja kuljet havumetsän läpi. Klaanit saapuvat aukiolle.  Horisontissa näkyy matalia kukkuloita ja kivikkoa. Suuren joen takana on lehtimetsä ja suuri, terävä kivi.

"Täällä olisi paljon hyviä paikkoja klaaneille!" harmaanruskea raidallinen naaras maukuu. Päälliköt nyökkäilevät hyväksyvästi. Saalistat hiiren, kun muut nukkuvat. Syöt sen ja asetut kiven taakse lepäämään. Polkuanturoitasi kolottaa pitkän matkan jäljiltä ja sinua mietityttää hiukan, miksi lähdit tälle matkalle? Ethän sinä edes kuulu klaaniin. Sisimmässäsi kuitenkin tiedät suurimman haaveesi...

Aurinko lämmittää turkkiasi. Heräät ja hiivit kiven takaa. Joki halkoo maata. Klaanit ovat jo heränneet ja päättäneet jäädä tänne. Yksi klaaneista on muuttanut joen toiselle puolelle. Sinä haluaisit iloita muiden kanssa, mutta et kuulu tuohon joukkoon. Olet vain pelkkä kulkukissa, jonka haaveet saavat sinut pysymään käpäliesi varassa.

On yö. Seuraat salaa parantajia, jotka hiipivät luolaan, vaikka käpäliäsi särkee. Luola on kallion halkeamassa. Parantajat ovat tulleet tutkimaan paikan. Pieni puro välkkyy taivaalle nousseen kuun valossa.

"Näettekö tuon puron? Tähtien valo loistaa siihen. Onko se paikka, jossa voimme tavata tähtiklaanin?" yksi kissoista huudahtaa.

"En tiedä. Ehkä. Meidän pitäisi kokeilla."

Seuraat kyyryyn asettuneita parantajia. Hiivit pois luolasta ja nukahadat ruohomättäälle.

Aamulla kuuntelet päällikön ja parantajan keskustelua.

"Sain tähtiklaanilta unen! Se paikka on oikea! Tähtipuro on oikea."

Unohdat piilottelun hetkeksi, ja mietit. Klaaneilla on täällä hyvä elämä. Ja mahdollisesti olemassa oleva Tähtiklaani suojaa heitä. Mitä sinun täytyisi tehdä nyt? Silloin päällikkö kohdistaa katseensa sinuun, etkä voi piiloutua haalean sinisiltä, läpitunkevilta silmiltä. On aikasi. Nyt - tai ei koskaan. Sinulla on mahdollisuus juosta pois. Voit jättää klaanit taaksesi pinkomalla pakoon, mutta jos teet sen, paluuta ei ole. Voit pyytää päälliköltä lupaa liittyä klaaniin. Voit juosta pois, ja unohtaa klaanit, tai perustaa muualle omasi. Kohtalosi on sinun omissa käpälissäsi...

 

 

 

 

Uusimmat liittyjät

 

Saratassun hahmo lisätty Saratassu lisätty Pilviklaaniin!

 

Lulun hahmo Pihlajatassu lisätty Pilviklaaniin!

 

Sarasydämen hahmo Kostopentu lisätty Sumuklaaniin!

Uutiset lyhyesti

 

~10.7.2019~

Orvokin hahmo Taivastassu lisätty. Muitakin pieniä muutoksia sivuston tiedoissa yms.

 

~10.7.2019~

Ulkoasu päivitetty! (Vihdoinkin... enkä tiedä olenko edes kovin tyytyväinen asiasta :/)

 

~9.7.2019~

Merkittävien hahmojen tietoja jatkettu. Muita sattumanvaraista muutoksia ja korjauksia.

©2019 Tähtipuro - suntuubi.com